Valdemar Højland ApS

Anlægsopgaver og brolægning

Brolægning og anlægsopgaver på Sjælland

| Vintertjeneste og anlægsopgaver på Sjælland

Valdemar Højland ApS har stor ekspertise inden for anlægsopgaver på Sjælland, der omhandler brolægning og diverse belægningsopgaver. Vi har stor erfaring herfor, og vores erfaring er den enkelte kundes sikkerhed for autentiske resultater i den absolut bedste kvalitet. Vi tilbyder belægning  og brolægning til erhverv og privat.

Udover anlægsopgaver på Sjælland, der omhandler brolægning og diverse belægningsopgaver, kan vi naturligvis tilbyde en bred vifte af andre services. Det er f.eks. nyanlæg af haver, træfældning, saltning og snerydning. Vi arbejder altid med udgangspunkt i kundens behov, uanset hvilken aftale der indgås.

Der er selvfølgelig mange ting, der skal tages højde for, når man påbegynder et nyt projekt. Vi står klar til at rådgive ud fra vores erfaring i branchen, hvis du er i tvivl om, hvordan dit projekt skal gribes an. Det er naturligvis helt uforpligtende at henvende sig for at høre mere om sine muligheder.

| Kompetencer inden for brolægning og anlægsopgaver:

Alle ovenstående løsninger tilbydes på fast basis såvel som ad hoc. Der er mulighed for at tegne en serviceaftale, hvor vi på fast basis, efterser og vedligeholder gårdanlæg og diverse udendørsareal. Denne løsning er naturligvis primært rettet mod virksomheder, boligselskaber samt private.

Få et uforpligtende tilbud på anlægsopgaver på Sjælland

Kontakt os gerne for mere information samt et uforpligtende tilbud på netop din anlægsopgave. Sammen finder vi en løsning, som passer til opgavens omfang og dine ønsker til opgaven.