Valdemar Højland ApS

Entreprenør nær Holbæk

Entreprenør med en bred vifte af kompetencer

| Alt inden for entreprenørarbejde

Der er ingen tvivl om, at Valdemar Højland ApS er din professionelle entreprenør nær Holbæk, som har stor ekspertise inden for entreprenørarbejde. Vi er fleksible og kører på hele Sjælland for erhverv og private. Vi skræddersyer altid vores projekter ud fra kundens ønsker og behov.

Vi tilbyder en bred vifte af ydelser, og det er alt lige fra nedrivningsarbejde og graveopgaver til komplette løsninger med beton- og fundamentarbejde. Vi håndterer alle former for underlag, uanset om det er jord, sand, grus eller beton. Du kan derfor trygt henvende dig for at høre mere om dine muligheder.

Der er naturligvis mange ting, der skal tages højde for, når man påbegynder et byggeprojekt. Det er vi, hos Valdemar Højland ApS, klar over. Derfor stiller vi vores ekspertise og mange års erfaring til rådighed. Det er den enkelte kundes sikkerhed for løsninger, der er holdbare og af den bedste kvalitet. 

| Valdemar Højland ApS er din entreprenør nær Holbæk, som b.la. udfører:

Vi har samlet et udpluk af vores ydelser i punkterne ovenfor. Mangler din opgave på listen, kan du trygt henvende dig til os. Du kan være sikker på, at vi kan løse din opgave. Vi arbejder typisk i forbindelse med nybygning, ombygning, tilbygning, reparation, vedligeholdelse samt renovering.

Få et tilbud af din entreprenør nær Holbæk

Kontakt os meget gerne for at få mere information samt et uforpligtende tilbud på entreprenørarbejde. Sammen finder vi en løsning, som passer til dine ønsker og  opgavens omfang.