Valdemar Højland ApS

Om Valdemar Højland ApS

Entreprenøropgaver, anlægsopgaver og kloakarbejde nær Holbæk

| Kloakarbejde nær Holbæk

Har du behov for en specialist inden for kloakarbejde nær Holbæk eller omegn? Vi er autoriseret, hvilket garanterer kvalitet og en bred vifte af holdbare løsninger.

| Garanti hos os

Der er ingen tvivl om, at vores udførte arbejde altid er af den bedste kvalitet, hvad enten det drejer sig om kloakarbejde, anlægsopgaver eller entreprenørprojekter. 

| Høj kvalitet hver gang

Vi er eksperter inden for alle vores ydelser, hvilket er opbygget gennem erfaring og faglighed. Vi garanterer holdbare løsninger uden at gå på kompromis med service.

Valdemar Højland startede for over 20 år siden og har gennnem årene oparbejdet en viden og erfaring inden for området således vi kan levere en god kvalitet. Vi er en moderne virksomhed i vækst som råder over moderne maskiner og materiel. Vi er lidt over 20 ansatte fordelt på mænd i marken til jord-, beton-, grave- og kloakarbejde. Samt chauffører der kører med jord, grus, sten og materiel. Vi har en pladsmand der yder høj service og reperationer på vores maskiner og værktøj. Ligeledes har vi dygtige folk på kontoret der tager sig af det administrative. 

Vi er en virksomhed som sætter pris på sammenhold, vægter god tone og ligesidet respekt samt ærlighed for alle. Da mange kollegaer går sammen i små grupper og ikke alle ses hver dag, vægter vi at samle alle en gang i mellem til enten morgenmad, en grillet pølse om eftermiddagen og så selvfølgelig vores årlig arrangementer som sommerfest og julefrokost. 

 

Tid til et uforpligtende tilbud på anlægsarbejde, entreprenørarbejde eller kloakarbejde nær Holbæk?

Er du nysgerrig på at høre, hvad vi kan tilbyde, er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os. Vi udarbejder altid gerne et tilbud med udgangspunkt i dine ønsker og behov til opgaven.

Om os

Valdemar Højland ApS er et kompetent firma inden for anlægsarbejde, kloakarbejde og entreprenøropgaver. Vi er et erfarent firma med mere end 16 års erfaring. Vi løser simpelt som avanceret for henholdsvis erhverv og private på hele Sjælland.

| Store som små opgaver

Der er ingen tvivl om, at vi kan udføre selv de mest avancerede opgaver. Vi står naturligvis også til rådighed for dem, der har en mindre opgave eller et projekt.

| Alsidig entreprenør

Vi har stor ekspertise i henholdsvis betonopgaver og fundamenter samt alt inden for reparation og renovering. Derudover kan vi også stå for gravearbejde, entrepriser m.m..

| Skræddersyet løsninger

Gennem vores år som firma, har vi opbygget stor ekspertise i skræddersyet løsninger. Vi kombinerer gerne flere opgaver i én. Lad os vide, hvad dine behov er.

| Fri rådgivning

Har du spørgsmål til os, står vi altid klar ved telefonen, og vi tjekker hyppigt vores indbakke. Du kan derfor også sende os en mail ud fra vores kontaktoplysninger på kontaktsiden.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.