Valdemar Højland ApS

Vognmandskørsel

Containerkørsel, bortkørsel og jordkørsel på Sjælland

Alle inden for service og jordkørsel på Sjælland

Hos Valdemar Højland ApS har vi stor ekspertise i enhver form for vognmandskørsel, hvad enten det drejer sig om f.eks. levering, afhentning eller jordkørsel på Sjælland. Vi har en bred vifte af kompetencer, og vi har tilladelse til vognmandskørsel, som gør det muligt at køre med grab og kran.

Vi kører for henholdsvis privat og erhverv, og vi står altid til rådighed, når der er behov for en fleksibel løsning. Vores erfaring gør, at vi har opbygget stor ekspertise i hensigtsmæssige løsninger, der tilgodeser henholdsvis kunden og miljøet. Vi koordinerer altid vores opgaver, så vi så vidt som muligt undgår spildkørsel.

Har du behov for en hurtig løsning, står vi og vores samarbejdspartnere klar til at udarbejde en løsning, som imødekommer dine behov hurtigst muligt. Vi er meget opmærksomme på effektive løsninger helt uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller service. Hvad kan vi tilbyde at hjælpe dig med?

| Kompetencer inden for vogmandskørsel:

Få et uforpligtende tilbud på service og jordkørsel på Sjælland

Er du nysgerrig på at høre mere om vores ydelser, eller har du spørgsmål omkring et projekt, er du velkommen til at henvende dig til os allerede i dag. Det er naturligvis helt uforpligtende at tage kontakt til os.